29 juli 2018

Familj

Allmänt

Vi fortsätter att leva i sjön. Här medan badar Cesar med mormor och morfar. Och Leon? Min söta lilla filur som kom som en sån bonus. Och är världens enklaste bebis, tack tack tack.

Jag håller så smått på att flytta in saker i utbygget och Jon och Cesar bygger sänggavel. Ska svalka av oss en sväng i mataffären sedan.

Igår hade vi balkonghäng med goda vänner till sent på natten. Nåja klockan var 23, men för oss småbarnsföräldrar är det härligt sent!
(null)

(null)

(null)

21 juli 2018

Värmebölja

Allmänt

Alltså  denna värme! Personligen älskar jag det, det är ljuvligt och vi badar hela tiden men Leon... en 6-månaders är inte överförtjust när det är 30 grader i skuggan. Har planerat en utflykt på torsdag men den får bli framflyttad om detta håller i sig.

Vi lever på melon nu. Och glass. (null)

(null)

Byggställningen borta! Snart är det inflyttningsklart!
(null)

Jon åkte till Berlin igår på reunion. Det kom gamla pluggkompisar från Paris, Chicago, Frankfurt osv. Tror han kommer vara mer grå än brun när han kommer hem.

(null)

Nu har byggarna tagit, välförtjänt, semester. Imorgon är besiktningen och om tre veckor så gör de det allra sista. (Fogar, monterar badrumsmöblerna och installerar ac:n.) ska bli helt vansinnigt skönt att flytta in i de nya rummen och sova tillsammans där. Och framförallt att lägga sig i badkaret och titta ut...

Nu är det dags att börja kika på biljetter för vinterns USA-resa också. Bokar med poäng så då är det bra att vara ute i god tid.

Ankorna fortsätter komma. Så klart eftersom Cesar proppar dem fulla av lingongrova och muffins. 
På tisdag är det KLIPPTID. Finns det något bättre? Ska kapa av det, har långt hår nu men får panik av svettigt hår i ansiktet så nu blir det axellängd.

(null)

(null)

(null)

(null)