(null)
Vädret! Behövs väl inte säga så mycket mer. Äntligen slår våren igenom.

Håret då? Efter dunderkur av silvershampoo så kan jag i alla fall visa mig ute. Men frisören är ett måste. Hoppad hon har tid snart. 
(null)
Slutligen C’s gosedjur. Den har ju VERKLIGEN gjort sitt om man säger så. När han var mindre så hade vi några till att växla emellan, fyra stycken närmare bestämt. De slutade tillverkas så jag köpte de som fanns kvar, han är besatt av sitt gosedjur och världen rämnar utan den. Nu faller den som sagt sönder så jag har så smått börjat transplantera nya kanindelar till den vilket han godkänner. Lyckades också tvätta den igår vilket var ett trauma för honom...💕
(null)

Den här trötta mamman var i desperat behov av att fräscha upp sig. Och vad gör man? Jo såhär framåt vårkanten så slingar man håret. På sig själv. Och blir gulrandig. Slutade man inte med sånt när man var 18? Tydligen inte. Så nu är frisörtid bokad till på lördag för att styra upp det här. Någon bild bjuder jag inte på, så ila är det.
Nu ska jag ägna veckan åt att bildgoogla frisyrer och färger. Tips mottages tacksamt.  

Bild på Leons kvällsmys och det härliga vädret vi fick häromkvällen.  (null)

(null)

14 mars 2018

Armani

Allmänt Skönhet Smink

(null)
Det här är rätt dyrt, 495kr, MEN håller ca ett år för mig. Jag har två nyanser, denna ovan blandar jag i min foundation för lyster, sen har jag även en till rouge. Älskar dem!! Hade varit totalt glåmig utan det nu. Vilket såklart är okej det med. Men jag blir deppig av att gå förbi spegeln och se en trött råtta.